Ingrediente:
- ardei iuți
- ceapă albă
- oțet
- sare neiodată
Preparare:
Ardeii iuți și ceapa albă se taie rondele, se sărează și se lasă cca o oră, fie separat, fie amestecate.
Se așează în borcane, fie straturi alternative, fie amestecați, după vrerea fiecăruia.
Se completează cu oțet.
Am pus 3 borcane: unul cu ardei iuți normali, altul cu ardei iuți bulgărești și al treilea cu amestec din cele două varietăți.
Nouă de plac în felul acesta foarte mult, mai ales serviți cu ochiuri sub care s-a topit o felie se unt și deasupra cărora s-a topit cașcavalul răzuit din abundență :)
- ardei iuți
- ceapă albă
- oțet
- sare neiodată
Preparare:
Ardeii iuți și ceapa albă se taie rondele, se sărează și se lasă cca o oră, fie separat, fie amestecate.
Se așează în borcane, fie straturi alternative, fie amestecați, după vrerea fiecăruia.
Se completează cu oțet.
Am pus 3 borcane: unul cu ardei iuți normali, altul cu ardei iuți bulgărești și al treilea cu amestec din cele două varietăți.
Nouă de plac în felul acesta foarte mult, mai ales serviți cu ochiuri sub care s-a topit o felie se unt și deasupra cărora s-a topit cașcavalul răzuit din abundență :)
Comentarii
Trimiteți un comentariu