Ingrediente:
Cipuercuţele întregi (pălărie + picior) bine spălate, fără a se "despieliţa", se prăjesc în bucăţica infimă de unt, scuturând tigaia.
La final, se "împrietenesc":
- 2 bucăţi piept de pui
- 2 linguri ulei
- sare, piper
- ciuperci + o "alună" de unt (adică doar un pic) tigaie
Cipuercuţele întregi (pălărie + picior) bine spălate, fără a se "despieliţa", se prăjesc în bucăţica infimă de unt, scuturând tigaia.
La final, se "împrietenesc":
Intr-o alta varianta, lasate separat, dar asezonate absolut divin cu sos de cascaval:
Vai, ciupercile alea mi-au amintit de foamea mea uriaşă :((
RăspundețiȘtergereAş mânca ciuperci de trei ori pe zi :D
Iar te-ai pus pe gatit? am intrat sa vad crocusii si dau de ciuperci.
RăspundețiȘtergereArata bestial!
Arcadia iti tin companie.
Hi-hi-hi, pofticioaselor! :))
RăspundețiȘtergereAcuma trebuie sa marturisesc ca e prima data cand nu le-am dezbracat. Sunt delicioase asa.