joi, 31 martie 2011

Cannelloni cu ciuperci & carne tocata

Iniţiativa acestei reţete, aprovizionarea cu ingredientele necesare, execuţia, cu alte cuvinte TOTUL aparţine dragului meu soţ!
Aşadar, eu voi încerca prezentarea, căci pozele îmi aparţin. :)))
Cannelloni carne tocată + ciupercci

Ingrediente:
  • 1 cutie Cannelloni (Panzani au fost ale noastre)
  • 400 g carne tocată
  • 400 g ciuperci (cresta cocoşului s-a mai găsit prin congelator)
  • 2 ouă (eu aş fi pus 3-4)
  • 1 ceapă
  • sare, piper, praf de usturoi, busuioc, cimbru
  • 2-3 linguri pesmet
  • 3 linguri pastă de tomate
  • 200 g brânză de burduf
  • 100 g caşcaval
  • 50 ml ulei
Preparare:

  • Ceapa, carnea tocată şi ciupercile se amestecă în robot.
  • Se călesc uşor în ulei,  pana când scade apa lăsată.
  • Se lasă la răcit.
  • Apoi se adaugă:1 ou, condimetele, pesmetul, 1 lingură pastă toamte şi 100 g branză.
  • Se umplu frumos cannelloni, se aşează în tavă.
  • Deasupra se tornă un sos de roşii (sau 2-3 linguri pastă de tomate, amestecate cu cca 300-400 ml apă).
  • Se introduce tava acoperită cu folie de aluminiu în cuptor, pentru cca 40-50 minute.
  • Ulterior, se bate 1 ou + 100 g branză şi cascavalul, care se toarnă peste paste, se mai lasă 5-10 minute în cuptor, de data aceasta neacoperite.
Rezultat: delicios!
Concluzie: repetăm! :))


Reţeta este adaptată de aici

Şi-am reluat...

14 comentarii:

  1. Astazi o execut!Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spor la treaba, ma bucur ca iti place :)

      Ștergere
  2. E superba reteta,bravo,arata si bine,e si delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ti-a fost pe plac reteta! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Reteta este super ok ! Like!:)

    O zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocnmai am facut de curand, de data asta doar cu carne tocata. E foarte buna si asa. :)

      Ștergere
    2. Dar cu niste clatite romanesti ( sarate ) ce are ?

      Ștergere
    3. Probabil ca sunt foarte bune si alea! :))

      Ștergere
  5. hmm, buna idee. O sa fac si eu cu ciuperci sau spanac,
    pupici!

    RăspundețiȘtergere